Betingelser - Angrerett

Nettbutikken er for næringsdrivende, og Kjøpsloven regulerer kjøpet ikke Forbrukerkjøpsloven. Det er således ikke angrerett men vi strekker oss langt for å ordne opp eventuelle feilbestillinger. Spesialbestillinger fra utlandet er imidlertid så godt som umulig å returnere p.g.a. kostnadene. 

 

NB! Frakten som kommer opp når du bestiller, gjelder ikke for panser, skjermer,  koffertlokk,  dører og andre store karosserideler. Her må frakt beregnes i hvert enkelt tilfelle. Mail oss  for å få vite frakten.

Varene sendes på billigste måte, normalt er dette Postens Servicepakke.

Vær sikker på at du bestiller riktig! 

Ha en hyggelig og trygg handel på vår web-butikk!

Angrerett

Varer du bestiller hos oss går rett til ekspedering hos GM-forhandler. Det som ikke er på lager kan normalt leveres innen max 2 yrkedager, fra lager i Norge, Sverige eller Tyskland.

Det er i praksis umulig å returere varer som kommer fra utlandet, da returkostnader ved enkeltforsendelser til utlandet så godt som alltid vil være høyere enn varekostnaden. Avtalen med våre leverandører innebærer derfor at varer ikke tas i retur, og vi har fått gunstigere priser i stedet.  Hvis det har skjedd en feillevering har du selvfølgelig rett til å få byttet til riktig vare.

Vi benytter oss derfor av §12 pkt b) i lov om angrerett ved kjøp av varer:

§ 12. Unntak fra og begrensninger i angreretten

       Angreretten gjelder ikke

a) dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side
b) varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake
c) varer som raskt forringes fysisk.

 Brukte varer

Brukte varer kommer inn under §16 i Angrerettsloven, tilvirkningskjøp. Kjøper aksepterer ved bestilling at det påløper kostnader som demonteringsarbeid eller tilpasning av varen og at dette ikke kan kreves refundert ved eventuell retur.